انواع وبسایت به همراه مثال

در دنیای دیجیتال امروز، وب‌سایت‌ها نقش بسیار مهمی در ارتباطات، تجارت، و اطلاعات‌رسانی دارند. اگر بخواهید وبسایتی طراحی و راه اندازی کنید آشنایی با انواع وبسایت به شما کمک می‌کند تا بهترین گزینه را برای نیازهای خود یا مشتری تان انتخاب کنید. در این مقاله لیستی از انواع مختلف وب سایت‌ را به همراه مثال‌ آوردیم.

وبسایت ها را از منظرهای مختلف میتوان دسته بندی کرد، برای مثال از نظر زمینه فعالیت یا از نظر طراحی.

دسته بندی انواع وبسایت از منظر زمینه فعالیت شامل:

1. سایت شخصی(Personal Website):


وب سایت شخصی (Personal Website) یک سایت الکترونیکی است که به طور اختصاصی برای یک فرد یا شخص ایجاد شده و در آن اطلاعات، تجربیات، مهارت ها و اهداف او ارائه می شود. این نوع وب سایت ها معمولاً برای برقراری ارتباط با دیگران، افزایش آگاهی از خود یا پرسنال برندینگ (personal branding) و فروش خدمات یا محصولات استفاده می شوند.

اگر جزو افراد با تخصص خاص هستید یا به دنبال معرفی رزومه و دریافت پروژه هستید، ویا حتی مالک کسب و کار یا استارتاپ هستید پیشنهاد می کنیم حتما یک وب سایت شخصی با پورتفولیو راه اندازی کنید.

از نمونه وب سایت های شخصی میشه به سایت سازنده بنام آقای رمضانی اشاره کرد:

وب سایت شخصی

2. سایت فروشگاهی یا فروشگاه آنلاین (E-commerce Website):


اکثر ما با این نوع از سایت ها آشنا هستیم و مطمینا برای یک مرتبه هم که شده آنلاین کالا یا خدماتی رو خریداری کردیم.

طراحی فروشگاه آنلاین با هدف فروش محصولات یا خدمات به صورت آنلاین طراحی شده‌اند. آنها اغلب دارای سبد خرید، سیستم پرداخت آنلاین و صفحات محصولات با جزئیات و توضیحات کامل هستند.

وبسایت فروشگاهی

فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا یک نمونه از وبسایت‌های فروشگاهی است که طیف وسیعی از محصولات مختلف را به کاربران ارائه می‌دهد.

3. وبسایت‌های شرکتی (Corporate Websites):


طراحی سایت‌ شرکتی به منظور نمایش اطلاعات شرکت، خدمات و محصولات، و همچنین ارتباط با مشتریان طراحی می‌شوند. این نوع وبسایت‌ها معمولاً شامل صفحات «درباره ما»، «خدمات»، «تماس با ما» هستند.

برای مطالعه ادامه مقاله اینجا کلیک کنید...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *